Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ridiculous 6

The Ridiculous 6

11/12/2015 | Flixfilm

The Ridiculous 6 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da faderen bliver kidnappet, tager Tommy "Hvide Kniv" Stockburn ud på en redningsmission i det vilde vesten med fem brødre, han ikke vidste, han havde.

The Ridiculous 6 havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ridiculous 6 på YouTube.Se The Ridiculous 6 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ridiculous 6 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ridiculous 6 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ridiculous 6, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ridiculous 6 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar