Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ridiculous 6

The Ridiculous 6

11/12/2015 | Flixfilm

Se The Ridiculous 6 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Western
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da faderen bliver kidnappet, tager Tommy "Hvide Kniv" Stockburn ud på en redningsmission i det vilde vesten med fem brødre, han ikke vidste, han havde.


Se The Ridiculous 6 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ridiculous 6 havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ridiculous 6 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ridiculous 6 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ridiculous 6 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ridiculous 6 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar