Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Right One

The Right One

13/06/2019 | Flixfilm

Se The Right One på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama
Instruktør: Mauricio Alcaino
Skuespillere: Mauricio Alcaino, Maria Astudillo, Luis Isaac Canales, Italo Castillo
Spilletid: 101 min
Land: Chile
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En rig playboy, der er under pres for at gifte sig, må vælge mellem fire kvinder, som hver især har de kvaliteter, han leder efter i den ideelle kone.

The Right One havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Right One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Right One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Right One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Right One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Right One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar