Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Right Stuff

The Right Stuff

24/06/2015 | Flixfilm

Se The Right Stuff på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Adventure, Biography, Drama, History
Instruktør: Philip Kaufman
Skuespillere: Sam Shepard, Scott Glenn, Ed Harris, Dennis Quaid
Spilletid: 193 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne filmatisering af Tom Wolfes bestseller fortæller historien om NASA's udvikling fra gennembrydning af lydmuren til 1960'ernes rumrejser.


Se The Right Stuff på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Right Stuff havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Right Stuff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Right Stuff herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Right Stuff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Right Stuff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar