Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Right Stuff

The Right Stuff

24/06/2015 | Flixfilm

The Right Stuff på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Philip Kaufman
Skuespillere: Sam Shepard, Scott Glenn, Ed Harris
Spilletid: 193 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne filmatisering af Tom Wolfes bestseller fortæller historien om NASA's udvikling fra gennembrydning af lydmuren til 1960'ernes rumrejser.

The Right Stuff havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Right Stuff på YouTube.Se The Right Stuff på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Right Stuff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Right Stuff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Right Stuff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Right Stuff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar