Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ring

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Ring på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.


Se The Ring på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ring havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ring herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar