Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Ring

01/12/2020 | Flixfilm

Se The Ring på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

The Ring havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Ring på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar