Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Riot Club

The Riot Club

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se The Riot Club på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Lone Scherfig
Skuespillere: Thomas Arnold, Harry Lloyd, Amber Anderson, Max Irons
Spilletid: 107 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Efter at være blevet rekrutteret til en hemmelig, elitær forening bliver et par Oxfordstuderende vidner til, at gruppens udskejelser kommer mere og mere ud af kontrol.


Se The Riot Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Riot Club havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Riot Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Riot Club herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Riot Club er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Riot Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar