Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ritual

The Ritual

09/02/2018 | Flixfilm

Se The Ritual på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short
Instruktør: Seth Magana
Skuespillere: Claire Tablizo
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fire venner med et langvarigt – men anstrengt – sammenhold tager på vandretur i den svenske vildmark, hvorfra de måske aldrig vender tilbage.

The Ritual havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Ritual på NetflixAnmeldelse: The Ritual

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ritual ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ritual stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ritual, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ritual er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar