Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The River King

The River King

04/02/2015 | Flixfilm

The River King på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Nick Willing
Skuespillere: Edward Burns, Jennifer Ehle, Thomas Gibson
Spilletid: 99 min
Land: Canada, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Grey efterforsker en sag i denne uhyggelige thriller, hvor han mistænker en drengs dødsfald for at være relateret til et ekstremt optagelsesritual.

The River King havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The River King på YouTube.Se The River King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The River King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The River King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The River King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The River King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar