Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The River Runner

The River Runner

25/08/2021 | Flixfilm

The River Runner på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: Rush Sturges
Skuespillere: N/A
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne dokumentar drager en kajakroer ud for at blive den første mand til at padle på de fire store floder, der strømmer fra Tibets hellige bjerg Kailash.

The River Runner havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The River Runner på YouTube.Se The River Runner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The River Runner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The River Runner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The River Runner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The River Runner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar