Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road to Calvary

The Road to Calvary

02/09/2018 | 1 kommentar

Se The Road to Calvary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: To søstre i Skt. Petersborg, der blev trukket ind i den politiske uro under 1. verdenskrig, oplever turbulente romancer, mens der skrives russisk historie omkring dem.


Se The Road to Calvary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road to Calvary herunder:Fra premieredatoen (2. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Road to Calvary (Ildprøven) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Road to Calvary (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til The Road to Calvary

  1. Tommy Flugt - kl. 15:39, 20-09-2018:

    Ildprøven
    Aleksej Nikolajevitj Tolstoy (1883-1945) russsisk forfatter, søn af godejer og forfatterinde. I emigration 1918-23. Debut med symbolistiske digte. Slog igennem med Khromoj barin (Den halte herremand) 1912 om den russiske adelstands opløsning. I trilogien Lidelsens vej 1920-40, på dansk Ildprøven skildrer Aleksej Tolstoj de intellektuelles komplicerede vej til revolutionen.
    Den russiske storfilm i 12 afsnit er fremragende russisk historieskrivning og filmatisering. Starter i Skt. Petersborg efter første verdenskrig hvor fronterne stadig kæmper. Vi møder to søstre spillet af Anna Chipovskaya & Yulia Snigir fra de højere klasser, veluddannede adelskvinder. De er fremragende i deres spil og kæder hele filmens begivenheder sammen. Spillet i alle afsnit er af høj klasse, scenerne imponerende, historierne forfærdende, rørende, vanvittige, smertefulde og fulde af lidenskab og kærlighed. Kort sagt en film det er værd at se. De mørkeste, blodigste historier bliver fortalt for at genopfriske vores svage hukommelse om fortiden. Men her fortælles for fuld udblæsning den vanskelige russiske revolutions historie.

    Skriv kommentar


Telmore