Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road to Calvary

The Road to Calvary

02/09/2018 | Flixfilm

Se The Road to Calvary på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yulia Snigir, Anna Chipovskaya, Leonid Bichevin, Andrey Merzlikin
Spilletid: N/A
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To søstre i Skt. Petersborg, der blev trukket ind i den politiske uro under 1. verdenskrig, oplever turbulente romancer, mens der skrives russisk historie omkring dem.

The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Road to Calvary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road to Calvary (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Road to Calvary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Road to Calvary (Ildprøven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Road to Calvary

  1. Tommy Flugt - kl. 15:39, 20-09-2018:

    Ildprøven
    Aleksej Nikolajevitj Tolstoy (1883-1945) russsisk forfatter, søn af godejer og forfatterinde. I emigration 1918-23. Debut med symbolistiske digte. Slog igennem med Khromoj barin (Den halte herremand) 1912 om den russiske adelstands opløsning. I trilogien Lidelsens vej 1920-40, på dansk Ildprøven skildrer Aleksej Tolstoj de intellektuelles komplicerede vej til revolutionen.
    Den russiske storfilm i 12 afsnit er fremragende russisk historieskrivning og filmatisering. Starter i Skt. Petersborg efter første verdenskrig hvor fronterne stadig kæmper. Vi møder to søstre spillet af Anna Chipovskaya & Yulia Snigir fra de højere klasser, veluddannede adelskvinder. De er fremragende i deres spil og kæder hele filmens begivenheder sammen. Spillet i alle afsnit er af høj klasse, scenerne imponerende, historierne forfærdende, rørende, vanvittige, smertefulde og fulde af lidenskab og kærlighed. Kort sagt en film det er værd at se. De mørkeste, blodigste historier bliver fortalt for at genopfriske vores svage hukommelse om fortiden. Men her fortælles for fuld udblæsning den vanskelige russiske revolutions historie.

    Skriv kommentar