Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road to Calvary

The Road to Calvary

02/09/2018 | 1 kommentar

Se The Road to Calvary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: To søstre i Skt. Petersborg, der blev trukket ind i den politiske uro under 1. verdenskrig, oplever turbulente romancer, mens der skrives russisk historie omkring dem.


Se The Road to Calvary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road to Calvary (Ildprøven) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road to Calvary herunder:



Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Road to Calvary (Ildprøven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road to Calvary (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.



1 kommentar til The Road to Calvary

  1. Tommy Flugt - kl. 15:39, 20-09-2018:

    Ildprøven
    Aleksej Nikolajevitj Tolstoy (1883-1945) russsisk forfatter, søn af godejer og forfatterinde. I emigration 1918-23. Debut med symbolistiske digte. Slog igennem med Khromoj barin (Den halte herremand) 1912 om den russiske adelstands opløsning. I trilogien Lidelsens vej 1920-40, på dansk Ildprøven skildrer Aleksej Tolstoj de intellektuelles komplicerede vej til revolutionen.
    Den russiske storfilm i 12 afsnit er fremragende russisk historieskrivning og filmatisering. Starter i Skt. Petersborg efter første verdenskrig hvor fronterne stadig kæmper. Vi møder to søstre spillet af Anna Chipovskaya & Yulia Snigir fra de højere klasser, veluddannede adelskvinder. De er fremragende i deres spil og kæder hele filmens begivenheder sammen. Spillet i alle afsnit er af høj klasse, scenerne imponerende, historierne forfærdende, rørende, vanvittige, smertefulde og fulde af lidenskab og kærlighed. Kort sagt en film det er værd at se. De mørkeste, blodigste historier bliver fortalt for at genopfriske vores svage hukommelse om fortiden. Men her fortælles for fuld udblæsning den vanskelige russiske revolutions historie.

    Skriv kommentar