Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road to Wellville

The Road to Wellville

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Road to Wellville på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alan Parker
Skuespillere: Anthony Hopkins, Bridget Fonda, Matthew Broderick, John Cusack
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Efter at være ankommet til et kurbad bliver et ungt par tvunget til at gennemgå en række afsindigt absurde medicinske behandlinger.


Se The Road to Wellville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Road to Wellville havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road to Wellville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road to Wellville herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Road to Wellville er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road to Wellville stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar