Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road to Wellville

The Road to Wellville

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Road to Wellville på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alan Parker
Skuespillere: Anthony Hopkins, Bridget Fonda, Matthew Broderick, John Cusack
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Efter at være ankommet til et kurbad bliver et ungt par tvunget til at gennemgå en række afsindigt absurde medicinske behandlinger.


Se The Road to Wellville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Road to Wellville havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road to Wellville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road to Wellville herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Road to Wellville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road to Wellville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar