Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road Trick

The Road Trick

15/06/2018 | Flixfilm

Se The Road Trick på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Adventure, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adam Trent
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Illusionisten Adam Trent bruger magi til at bygge bro mellem kulturer, da han rejser på tværs af Europa, møder lokalbefolkningen og søger enestående oplevelser.


Se The Road Trick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Road Trick (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road Trick (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road Trick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Road Trick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road Trick (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar