Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Road Trick

The Road Trick

15/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Road Trick på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Adventure, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Adam Trent
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Illusionisten Adam Trent bruger magi til at bygge bro mellem kulturer, da han rejser på tværs af Europa, møder lokalbefolkningen og søger enestående oplevelser.


Se The Road Trick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Road Trick (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Road Trick (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Road Trick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Road Trick er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Road Trick (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar