Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rocker

The Rocker

01/09/2018 | Flixfilm

Se The Rocker på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Peter Cattaneo
Skuespillere: Rainn Wilson, Christina Applegate, Teddy Geiger, Josh Gad
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en afdanket trommeslager går med til at spille på sin nevøs skole, opdager han, at hans drøm om at blive rockstjerne ikke er helt slukket endnu.


Se The Rocker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rocker havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rocker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rocker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rocker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rocker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar