Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Romantics

The Romantics

20/12/2014 | Flixfilm

Se The Romantics på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Galt Niederhoffer
Skuespillere: Katie Holmes, Josh Duhamel, Anna Paquin, Malin Akerman
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da nogle studiekammerater mødes igen til Lila og Toms bryllup, dukker en gammel rivalisering mellem Lila og hendes brudepige op igen.


Se The Romantics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Romantics havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Romantics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Romantics herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Romantics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Romantics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar