Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Romantics

The Romantics

20/12/2014 | Flixfilm

The Romantics på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Galt Niederhoffer
Skuespillere: Katie Holmes, Anna Paquin, Josh Duhamel
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da nogle studiekammerater mødes igen til Lila og Toms bryllup, dukker en gammel rivalisering mellem Lila og hendes brudepige op igen.Se The Romantics på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Romantics havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Romantics på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Romantics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Romantics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Romantics, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Romantics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar