Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Roommate

The Roommate

15/09/2022 | Flixfilm

The Roommate på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Christian E. Christiansen
Skuespillere: Minka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Mens hun vænner til sig livet på kollegiet, begynder den førsteårsstuderende Sara at indse, at hendes nye roommate, Rebecca, er ved at blive besat af hende.

The Roommate havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Roommate på YouTube.Se The Roommate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Roommate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Roommate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Roommate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Roommate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar