Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Roommate

The Roommate

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Roommate på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Christian E. Christiansen
Skuespillere: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Mens hun vænner til sig livet på kollegiet, begynder den førsteårsstuderende Sara at indse, at hendes nye roommate, Rebecca, er ved at blive besat af hende.


Se The Roommate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Roommate havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Roommate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Roommate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Roommate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Roommate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar