Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rope Curse 2

The Rope Curse 2

30/12/2020 | Flixfilm

The Rope Curse 2 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Horror
Instruktion: Shih-Han Liao
Skuespillere: Kang-sheng Lee, Wilson Hsu, Vera Chen
Spilletid: 104 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Efter et renselsesritual forsøger en tvivlende taoistpræst at hjælpe en ensom ung synsk pige, hvis tante er besat af en stærk dæmon.Se The Rope Curse 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Rope Curse 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rope Curse 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Rope Curse 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rope Curse 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rope Curse 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rope Curse 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar