Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rope Curse 2

The Rope Curse 2

30/12/2020 | Flixfilm

Se The Rope Curse 2 på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Horror
Instruktør: Shih-Han Liao
Skuespillere: Kang-sheng Lee, Wilson Hsu, Vera Chen, Bor Jeng Chen
Spilletid: 104 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter et renselsesritual forsøger en tvivlende taoistpræst at hjælpe en ensom ung synsk pige, hvis tante er besat af en stærk dæmon.

The Rope Curse 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Rope Curse 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rope Curse 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rope Curse 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rope Curse 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rope Curse 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar