Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rover

The Rover

01/10/2017 | Flixfilm

The Rover på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Michôd
Skuespillere: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy
Spilletid: 103 min
Land: Australia, United States
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne ødemarkshistorie følger eneren Erics barske prøvelser, da en bande kriminelle tager hans bil og efterlader ham langt fra alt og uden noget som helst.

The Rover havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rover på YouTube.Se The Rover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Rover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar