Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Royal Hibiscus Hotel

The Royal Hibiscus Hotel

22/06/2020 | Flixfilm

The Royal Hibiscus Hotel på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Ishaya Bako
Skuespillere: Zainab Balogun, Kenneth Okolie, Jide Kosoko
Spilletid: 90 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En desillusioneret kok forsøger at hjælpe sine forældre med at genoplive deres skrantende hotel, men får varme følelser for en investor, som har udset sig ejendommen.

The Royal Hibiscus Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Royal Hibiscus Hotel på YouTube.Se The Royal Hibiscus Hotel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Royal Hibiscus Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Royal Hibiscus Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Royal Hibiscus Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Royal Hibiscus Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar