Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Royal Hibiscus Hotel

The Royal Hibiscus Hotel

22/06/2020 | Flixfilm

Se The Royal Hibiscus Hotel på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ishaya Bako
Skuespillere: Zainab Balogun, Kenneth Okolie, Deyemi Okanlawon, Joke Silva
Spilletid: 90 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En desillusioneret kok forsøger at hjælpe sine forældre med at genoplive deres skrantende hotel, men får varme følelser for en investor, som har udset sig ejendommen.


Se The Royal Hibiscus Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Royal Hibiscus Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Royal Hibiscus Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Royal Hibiscus Hotel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Royal Hibiscus Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Royal Hibiscus Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar