Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Royal House of Windsor

The Royal House of Windsor

30/09/2017 | Flixfilm

Se The Royal House of Windsor på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: History
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Med hjælp fra nyligt, tilgængelige oplysninger viser denne serie, hvordan den britiske kongefamilie har overlevet de sidste 100 år med blandt andet magtkampe og politik.


Se The Royal House of Windsor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Royal House of Windsor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Royal House of Windsor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Royal House of Windsor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Royal House of Windsor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Royal House of Windsor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar