Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Royal Treatment

The Royal Treatment

20/01/2022 | Flixfilm

The Royal Treatment på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Rick Jacobson
Skuespillere: Laura Marano, Mena Massoud, Julie Edwards
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Frisøren Izzy fra New York griber chancen for at arbejde ved en charmerende prins' bryllup, men gnisterne flyver mellem dem, og de må vælge mellem kærlighed og pligt.

The Royal Treatment havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Royal Treatment på YouTube.Se The Royal Treatment på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Royal Treatment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Royal Treatment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Royal Treatment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Royal Treatment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar