Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Royals

The Royals

30/04/2022 | Flixfilm

The Royals på Netflix

Produktionsår: 2015–2018
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joan Collins, William Moseley, Alexandra Park
Spilletid: 42 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Den udspekulerede dronning Helena og hendes kongelige families ekstravagante liv truer med at slå sprækker, da tradition og pligt kolliderer med forræderi og begær.

The Royals (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Royals på YouTube.Se The Royals på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Royals (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Royals (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Royals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Royals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar