Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rugrats Movie

The Rugrats Movie

27/11/2014 | Flixfilm

Se The Rugrats Movie på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Musical
Instruktør: Igor Kovalyov, Norton Virgien
Skuespillere: Elizabeth Daily, Christine Cavanaugh, Kath Soucie, Melanie Chartoff
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da Tommy Pickles får en lillebror, beslutter han og hans venner sig for, at det er for meget ansvar, og prøver at aflevere babyen på hospitalet igen.


Se The Rugrats Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rugrats Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rugrats Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rugrats Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rugrats Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rugrats Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar