Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rugrats Movie

The Rugrats Movie

27/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Rugrats Movie på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Musical
Instruktør: Igor Kovalyov, Norton Virgien
Skuespillere: Elizabeth Daily, Christine Cavanaugh, Kath Soucie, Melanie Chartoff
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da Tommy Pickles får en lillebror, beslutter han og hans venner sig for, at det er for meget ansvar, og prøver at aflevere babyen på hospitalet igen.


Se The Rugrats Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rugrats Movie havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rugrats Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rugrats Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rugrats Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rugrats Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar