Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rum Diary

The Rum Diary

24/06/2015 | Flixfilm

Se The Rum Diary på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Bruce Robinson
Skuespillere: Johnny Depp, Aaron Eckhart, Michael Rispoli, Amber Heard
Spilletid: 119 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Spanish, German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Johnny Depp er stjernen i denne version af Hunter S. Thompsons roman om en fordrukken journalist, der flytter til Puerto Rico og falder for en kvinde.


Se The Rum Diary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rum Diary havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rum Diary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rum Diary herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rum Diary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rum Diary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar