Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rundown

The Rundown

15/11/2021 | Flixfilm

The Rundown på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Peter Berg
Skuespillere: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En forbryder er bekymret for, at hans rapkæftede søn måske finder en værdifuld kulturgenstand, og sender en dusørjæger ind i junglen for at forfølge ham.

The Rundown havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rundown på YouTube.Se The Rundown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rundown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rundown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rundown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rundown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar