Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ruthless

The Ruthless

19/04/2019 | Flixfilm

Se The Ruthless på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Renato De Maria
Skuespillere: Riccardo Scamarcio, Sara Serraiocco, Alessio Praticò, Alessandro Tedeschi
Spilletid: 111 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i 'ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980'erne.


Se The Ruthless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ruthless (Den ubarmhjertige) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ruthless (Den ubarmhjertige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Ruthless:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ruthless (Den ubarmhjertige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ruthless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar