Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Saddle Club

The Saddle Club

01/05/2019 | Flixfilm

The Saddle Club på Netflix

Produktionsår: 2001–2009
Genre: Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kia Luby, Sophie Bennett, Keenan Macwilliam
Spilletid: 30 min
Land: Australia, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Pigerne fra Rideklubben støtter hinanden gennem hårde udfordringer, lige fra at finde modet over at konkurrere i et hesteshow til at overleve et knust hjerte.

The Saddle Club (Rideklubben) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Saddle Club på YouTube.Se The Saddle Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Saddle Club (Rideklubben) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Saddle Club (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Saddle Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Saddle Club (Rideklubben) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Saddle Club

  1. Simon - kl. 18:25, 01-05-2019:

    Rigtig glad for serien endelig er kommet på Netflix bare lidt ærgret over sæson 1 ikke fulgte med.

Skriv kommentar