Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Saddle Club

The Saddle Club

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Saddle Club på Netflix

Indspilningsår: 2001–2009
Genre: Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kia Luby, Sophie Bennett, Keenan Macwilliam, Lara Jean Marshall
Spilletid: 30 min
Land: Australia, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Pigerne fra Rideklubben støtter hinanden gennem hårde udfordringer, lige fra at finde modet over at konkurrere i et hesteshow til at overleve et knust hjerte.


Se The Saddle Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Saddle Club (Rideklubben) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Saddle Club (Rideklubben) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Saddle Club:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Saddle Club (Rideklubben) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Saddle Club (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Saddle Club

  1. Simon - kl. 18:25, 01-05-2019:

    Rigtig glad for serien endelig er kommet på Netflix bare lidt ærgret over sæson 1 ikke fulgte med.

    Skriv kommentar