Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Saint

The Saint

04/01/2017 | Flixfilm

Se The Saint på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Phillip Noyce
Skuespillere: Val Kilmer, Elisabeth Shue, Rade Serbedzija, Valeriy Nikolaev
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Mestertyven Simon Templer er hyret af en russisk politiker til at stjæle hemmeligheden om kold fusion, men falder for forskeren, som løste gåden.


Se The Saint på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Saint havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Saint ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Saint herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Saint er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Saint stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar