Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Salvation

The Salvation

21/11/2016 | Flixfilm

Se The Salvation på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Western
Instruktør: Kristian Levring
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan, Eric Cantona
Spilletid: 92 min
Land: Denmark, UK, South Africa, Sweden, Belgium
Sprog: English, Danish, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I Det Gamle Vesten hævner en dansk nybygger mordet på sin kone og søn, hvilket udløser en bandeleders brutale raseri.


Se The Salvation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Salvation havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Salvation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Salvation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Salvation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Salvation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar