Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sandlot

The Sandlot

13/01/2016 | Flixfilm

Se The Sandlot på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Family, Sport
Instruktør: David Mickey Evans
Skuespillere: Art LaFleur, Tom Guiry, Mike Vitar, Patrick Renna
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Scotty er ny i byen og med i en baseballkamp, hvor han kommer til at slå en dyrebar bold ind på en ondsindet nabos losseplads, der bliver bevogtet af en truende hund.


Se The Sandlot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Sandlot havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sandlot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Sandlot:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sandlot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sandlot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar