Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sandman

The Sandman

05/08/2022 | Flixfilm

The Sandman på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Joely Richardson
Spilletid: N/A
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter mange år som fange drager Morpheus – drømmenes konge – ud på en rejse gennem flere verdener for at finde det, der blev stjålet fra ham, og genskabe sin magt.

The Sandman (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sandman på YouTube.Se The Sandman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sandman (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sandman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sandman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sandman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar