Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Saturn V Story

The Saturn V Story

16/07/2022 | Flixfilm

The Saturn V Story på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, History
Instruktion: Elliot Weaver, Zander Weaver
Skuespillere: David Baker, Nigel Bannister, Mike Cruise
Spilletid: 52 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dokumentar følger den historiske tilblivelse af raketten, der fløj de første astronauter til Månen – helt fra den dristige vision til den amerikanske triumf.

The Saturn V Story havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Saturn V Story på YouTube.Se The Saturn V Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Saturn V Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Saturn V Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Saturn V Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Saturn V Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar