Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scandalous Four

The Scandalous Four

01/10/2022 | Flixfilm

The Scandalous Four på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Christianne van Wijk
Skuespillere: Chris Butler, Meredith Colchester, Nicola Dane
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En mand og kone, der er tvunget ind i et kærlighedsløst ægteskab, leger med ilden, da de finder trøst i armene på to mænd ansat på deres ejendom.

The Scandalous Four havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Scandalous Four på YouTube.Se The Scandalous Four på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Scandalous Four ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scandalous Four stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Scandalous Four, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Scandalous Four er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar