Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scandalous Lady W

The Scandalous Lady W

17/02/2016 | Flixfilm

Se The Scandalous Lady W på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: Sheree Folkson
Skuespillere: Natalie Dormer, Aneurin Barnard, Shaun Evans, Will Keen
Spilletid: 87 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En fornem herre bliver hanrej og sagsøger den anden mand for "overtagelse af ejendom", men han har overset sin kones ressourcer, da sagen kommer for retten.


Se The Scandalous Lady W på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Scandalous Lady W havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Scandalous Lady W ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Scandalous Lady W herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Scandalous Lady W er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scandalous Lady W stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar