Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scapegoat

The Scapegoat

01/02/2014 | Flixfilm

Se The Scapegoat på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Charles Sturridge
Skuespillere: Matthew Rhys, Eileen Atkins, Anton Lesser, Jodhi May
Spilletid: 108 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter at have mødt sin dobbeltgænger narres skolelæreren John Standing til at træde i mandens sted som overhoved for en aristokratisk familie med visse problemer.


Se The Scapegoat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Scapegoat havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Scapegoat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Scapegoat herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Scapegoat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scapegoat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar