Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scholar Who Walks the Night

The Scholar Who Walks the Night

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Scholar Who Walks the Night på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Fantasy, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joon-Gi Lee, Tae-Hwan Choi, Hie-jin Jang, So-eun Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: En videnskabsmand fra Joseon med en hemmelig fortid rekrutterer en boghandler til at hjælpe ham i kampen for at beskytte tronen mod en vampyr.


Se The Scholar Who Walks the Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Scholar Who Walks the Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Scholar Who Walks the Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar