Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scholar Who Walks the Night

The Scholar Who Walks the Night

28/09/2019 | Flixfilm

Se The Scholar Who Walks the Night på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Fantasy, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joon-Gi Lee, Tae-Hwan Choi, Hie-jin Jang, So-eun Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En videnskabsmand fra Joseon med en hemmelig fortid rekrutterer en boghandler til at hjælpe ham i kampen for at beskytte tronen mod en vampyr.

The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Scholar Who Walks the Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Scholar Who Walks the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scholar Who Walks the Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar