Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The School Nurse Files

The School Nurse Files

25/09/2020 | Flixfilm

Se The School Nurse Files på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jung Yu-mi, Nam Joo-Hyuk, Shim Dal Gi, Ju-Young Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Ved hjælp af særlige evner og et lysende sværd beskytter skolens sundhedsplejerske eleverne mod monstre, kun hun kan se.

The School Nurse Files (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The School Nurse Files på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The School Nurse Files (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The School Nurse Files (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The School Nurse Files, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The School Nurse Files er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar