Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The School of Mischievous

The School of Mischievous

22/05/2020 | Flixfilm

Se The School of Mischievous på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gymnasielærer melder sig frivilligt til at forvandle fem notorisk utilpassede unge til stjernestuderende – og opnår uventede resultater.


Se The School of Mischievous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The School of Mischievous havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The School of Mischievous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The School of Mischievous:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The School of Mischievous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The School of Mischievous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar