Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Score

The Score

01/03/2020 | Flixfilm

Se The Score på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Frank Oz
Skuespillere: Robert De Niro, Edward Norton, Marlon Brando, Angela Bassett
Spilletid: 124 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den næsten pensionerede pengeskabstyv Nick, den flamboyante hæler Max og den talentfulde, men følsomme, tyv Jackie slår sig sammen for at røve toldbygningen i Montreal.

The Score havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Score på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Score ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Score stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Score, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Score er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar