Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scorpion King

The Scorpion King

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Scorpion King på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Chuck Russell
Skuespillere: Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu
Spilletid: 92 min
Land: USA, Germany, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: En heroisk kriger får til opgave at dræbe en ond diktator, der er fast besluttet på at udvide sit imperium. Undervejs får krigeren hjælp af en fortryllende troldkvinde.


Se The Scorpion King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Scorpion King havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Scorpion King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Scorpion King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Scorpion King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scorpion King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar