Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scorpion King

The Scorpion King

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Scorpion King på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Chuck Russell
Skuespillere: Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu
Spilletid: 92 min
Land: USA, Germany, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En heroisk kriger får til opgave at dræbe en ond diktator, der er fast besluttet på at udvide sit imperium. Undervejs får krigeren hjælp af en fortryllende troldkvinde.

The Scorpion King havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Scorpion King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Scorpion King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scorpion King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Scorpion King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Scorpion King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar