Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Scorpion King

The Scorpion King

10/04/2020 | Flixfilm

The Scorpion King på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Chuck Russell
Skuespillere: Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 92 min
Land: United States, Germany, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En heroisk kriger får til opgave at dræbe en ond diktator, der er fast besluttet på at udvide sit imperium. Undervejs får krigeren hjælp af en fortryllende troldkvinde.

The Scorpion King havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Scorpion King på YouTube.Se The Scorpion King på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Scorpion King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Scorpion King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Scorpion King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Scorpion King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar