Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sea Beast

The Sea Beast

08/07/2022 | Flixfilm

The Sea Beast på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Chris Williams
Skuespillere: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Persian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en ung pige gemmer sig om bord på en legendarisk monsterjægers skib, kommer de på en storslået rejse i ukendte farvande og skaber oven i købet historie.Se The Sea Beast på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Sea Beast havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sea Beast på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Sea Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sea Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sea Beast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sea Beast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar