Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Search for General Tso

The Search for General Tso

01/09/2015 | Flixfilm

Se The Search for General Tso på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, History, Mystery
Instruktør: Ian Cheney
Skuespillere: Ian Cheney
Spilletid: 71 min
Land: USA, Taiwan, China
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Denne intelligente og omfattende dokumentarfilm undersøger den kinesiske General Tso fra det 19. århundrede, og hvordan han fik en kyllingeret opkaldt efter sig.


Se The Search for General Tso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Search for General Tso havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Search for General Tso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Search for General Tso herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Search for General Tso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Search for General Tso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar