Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Search for Life in Space

The Search for Life in Space

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Search for Life in Space på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Steve Amezdroz
Skuespillere: Lisa Kaltenegger, Malcolm McDowell
Spilletid: 32 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: For at finde ud af om vi er alene i universet, udforsker astrobiologerne Jupiter, Mars og endda ekstreme miljøer på Jorden.


Se The Search for Life in Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Search for Life in Space havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Search for Life in Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Search for Life in Space herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Search for Life in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Search for Life in Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar