Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Search for Life in Space

The Search for Life in Space

01/04/2018 | Flixfilm

The Search for Life in Space på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Steve Amezdroz
Skuespillere: Lisa Kaltenegger, Malcolm McDowell, Carl Sagan
Spilletid: 32 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: For at finde ud af om vi er alene i universet, udforsker astrobiologerne Jupiter, Mars og endda ekstreme miljøer på Jorden.

The Search for Life in Space havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Search for Life in Space på YouTube.Se The Search for Life in Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Search for Life in Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Search for Life in Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Search for Life in Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Search for Life in Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar