Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Seat Filler

The Seat Filler

15/01/2014 | Flixfilm

Se The Seat Filler på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Nick Castle
Skuespillere: Duane Martin, Kelly Rowland, DeRay Davis, Mel B
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Den hårdt pressede jurastuderende Derrick kæmper for at holde masken som en stor kanon i musikbranchen for at få sin drømmepige.


Se The Seat Filler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Seat Filler havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Seat Filler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Seat Filler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Seat Filler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Seat Filler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar