Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Second Twin

The Second Twin

08/04/2023 | Flixfilm

The Second Twin på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Christian-Jaque
Skuespillere: Michèle Mercier, Robert Hossein, Pascale de Boysson
Spilletid: 90 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En dygtig advokats liv vendes på hovedet, da hans hede affære med en ung kvinde fører til et farligt trekantsdrama og en beskyldning for mord.Se The Second Twin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Second Twin havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Second Twin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Second Twin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Second Twin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Second Twin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Second Twin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar