Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Second Woman

The Second Woman

01/10/2016 | Flixfilm

Se The Second Woman på Netflix

Indspilningsår: 1950
Genre: Drama, Film-Noir, Mystery, Romance
Instruktør: James V. Kern
Skuespillere: Robert Young, Betsy Drake, John Sutton, Florence Bates
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da Bao bliver syg, mens hun øver til sin kærestes forestilling, overtager hendes jaloux tvilling, Xiang, hendes rolle – og muligvis meget mere.


Se The Second Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Second Woman havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Second Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Second Woman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Second Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Second Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar