Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret: Dare to Dream

The Secret: Dare to Dream

03/12/2020 | Flixfilm

The Secret: Dare to Dream på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Andy Tennant
Skuespillere: Katie Holmes, Josh Lucas, Celia Weston
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens hun kæmper med en vanskelig tilværelse, møder en enke en opløftende professor, der tøver med at give hende en skelsættende besked.Se The Secret: Dare to Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Secret: Dare to Dream havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret: Dare to Dream på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Secret: Dare to Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret: Dare to Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret: Dare to Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret: Dare to Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar