Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret Diary of an Exchange Student

The Secret Diary of an Exchange Student

18/08/2021 | Flixfilm

The Secret Diary of an Exchange Student på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Bruno Garotti
Skuespillere: Larissa Manoela, Thati Lopes, Bruno Montaleone
Spilletid: 96 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: To bedste venner vil ruske lidt op i tingene og tager på et skelsættende eventyr i udlandet som udvekslingsstuderende. Men kan de holde sig ude af problemer?

The Secret Diary of an Exchange Student havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret Diary of an Exchange Student på YouTube.Se The Secret Diary of an Exchange Student på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Secret Diary of an Exchange Student ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret Diary of an Exchange Student stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret Diary of an Exchange Student, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret Diary of an Exchange Student er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar