Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret in Their Eyes

The Secret in Their Eyes

10/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Juan José Campanella
Skuespillere: Soledad Villamil, Ricardo Darín, Carla Quevedo, Pablo Rago
Spilletid: 129 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: En chokerende opdagelse kommer frem i lyset, da en pensioneret kriminalefterforsker skriver en biografi om et uopklaret mord på en ung nygift kvinde.


Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secret in Their Eyes herunder:Fra premieredatoen (10. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Secret in Their Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore