Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret in Their Eyes

The Secret in Their Eyes

10/03/2018 | Flixfilm

Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Juan José Campanella
Skuespillere: Soledad Villamil, Ricardo Darín, Carla Quevedo, Pablo Rago
Spilletid: 129 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En chokerende opdagelse kommer frem i lyset, da en pensioneret kriminalefterforsker skriver en biografi om et uopklaret mord på en ung nygift kvinde.


Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secret in Their Eyes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret in Their Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar