Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret in Their Eyes

The Secret in Their Eyes

10/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Juan José Campanella
Skuespillere: Soledad Villamil, Ricardo Darín, Carla Quevedo, Pablo Rago
Spilletid: 129 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: En chokerende opdagelse kommer frem i lyset, da en pensioneret kriminalefterforsker skriver en biografi om et uopklaret mord på en ung nygift kvinde.


Se The Secret in Their Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secret in Their Eyes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Secret in Their Eyes (Øjnenes hemmelighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret in Their Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar