Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret Life of Bees

The Secret Life of Bees

09/03/2016 | Flixfilm

Se The Secret Life of Bees på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Gina Prince-Bythewood
Skuespillere: Dakota Fanning, Queen Latifah, Jennifer Hudson, Alicia Keys
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den 14-årige Lily plages af sin mors død og stikker af fra sit kedelige liv på sin fars gård.


Se The Secret Life of Bees på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Secret Life of Bees havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secret Life of Bees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secret Life of Bees herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Secret Life of Bees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret Life of Bees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar