Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret Life of Pets 2

The Secret Life of Pets 2

18/02/2021 | Flixfilm

The Secret Life of Pets 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Chris Renaud, Jonathan del Val
Skuespillere: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Max arbejder på sin selvtillid, mens han besøger en gård uden for New York, Snefnug prøver at redde en tigerunge, og Glitter lader, som om hun er en kat.

The Secret Life of Pets 2 (Kæledyrenes hemmelige liv 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret Life of Pets 2 på YouTube.Se The Secret Life of Pets 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Secret Life of Pets 2 (Kæledyrenes hemmelige liv 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret Life of Pets 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret Life of Pets 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret Life of Pets 2 (Kæledyrenes hemmelige liv 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar