Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret Life of Pets

The Secret Life of Pets

16/08/2021 | Flixfilm

The Secret Life of Pets på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Chris Renaud
Skuespillere: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart
Spilletid: 87 min
Land: United States, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To pelsklædte fjender ender pludselig sammen i den skræmmende verden uden for og finder sammen mod en gruppe vrede dyr, der forbereder et angreb på menneskene.

The Secret Life of Pets havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret Life of Pets på YouTube.Se The Secret Life of Pets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Secret Life of Pets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret Life of Pets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret Life of Pets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret Life of Pets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar